Diskuse

Kde jsme s EU?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane autore - než pustíte něco do věta, aspoň shodu podmětu s přísudkem byste mohl nastudovat, pokud už jste to nestihl v základní škole. To nejsou překlepy, ale ignorance.

0 0
možnosti
Foto

To je jen salámová technika postupného oktrojování. Daleko dříve je třeba si protřít oči, abychom pak pozdě bycha nehonili.

1 0
možnosti

už je pozdě zachránit rozkradený majetek státu, už je pozdě zrušit 4 amnestie co si dávali kamarádi Klause a  ODS09 nevyjmaje ČSSD KSČM, už je pozdě nestat se hlupáky EU jen se podívejte na RTL:  https://www.youtube.com/watch?v=yBjIPVeTCUs&utm_content=buffer68f67&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

0 0
možnosti

Zdravím všechny přispěvatele. Referendum je nástroj demokracie a jako takový jej smíme používat. Takže považuji za neukončenou záležitost to, že už jsme jej v rámci rozhodování v otázce evropské integrace použili jednou a dost. Můžeme jej používat znovu a znovu - akorát se o tom nemluví. Je třeba jej aktivně prosazovat.

Pane Beránek - správně jste "odhalil", že článek je plný rozumů a teoretických východisek - nikoliv řešení situace - vždyť jsem to také sám napsal v hlavě článku - že chci představit teoretický rámec. Jinak problémy související se současným systémem přerozdělování peněz z ESF se v současnosti snažím nějak řešit - neboť jsem z oboru a též s tím nesouhlasím - a proto kandiduji.

0 0
možnosti

S Evropským svazem na věčné časy.  /ani o vteřinu déle/.:-)

0 1
možnosti

O nás bez nás, to mi připomíná květen 68. Samozřejmě že EU spěje k absolutní unitárnosti-zrušení všech států a jediná vláda. Hlavní úkol NWO. Žádná konspirace, ale fakta.

0 1
možnosti

Blbost,vznikají euroregiony,větší prostor nelze z centra ukočírovat.

0 0
možnosti

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 0
možnosti

Článek je plný rozumů, ale neřeší srab, do kterého se Česku vlastním přičiněním dostalo. Česku nehrozí EU, ale EU hrozí Česko. V Česku se ztratí miliarda za zlomek vteřiny a ještě navíc ten, kdo ji ukradl  je veleben jako schopný podnikatel, namísto toho, aby byl potrestán a natvrdo. Takže pro mne je větším nebezpečím korupce v Česku než celá EU.

3 3
možnosti

Protože tu korupci v Česku rozmazávají sdělovací prostředky více než každodenní drobné hlouposti EU. Ale kdy když se sečtou, tak to vydá za mnohem větší balvan u nohy.

0 1
možnosti

Obávám se, že politici nedopustí referendum, neboť by zřejmě nevyšlo podle jejich představ. A pokud ho dopustí, bude se opakovat tak dlouho, až dopadne "správně".

2 0
možnosti

Refko se dá zopakovat nejdříve za rok a půl.

Proč se vykecáváte k věci o které nic nevíte, je tolik států s referendem.

0 0
možnosti

Referendum už bylo. Až - jestli jednou dosáhnene vstupních parametrů ,tak přijmem euro.

Zatím na to zdaleka nemám,takže ten humbuk je čirý populismus.

Než další vládu tuzemských odborníků,tak raději evropskou. Taky je to nekonečně daleko.

3 2
možnosti

Referendum bylo o necem jinem. Ne o tom, ze se vzdame vseho.

1 1
možnosti

Kde jsme s EU? Kdybych to napsal doslovně, tak mi okamžitě odmažou jednak příspěvek a taky spoustu těch, no dukátů nebo babišů, íček nebo jak se tomu říká.

4 0
možnosti

Navíc někteří lidé v tom dělají tu chybu, že na konci píší "y" místo "i".

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 643x
Především jsem pyšný otec tří dětí, které moc miluji, toto považuji za můj největší životní úspěch. Od roku 1998 jsem majitelem úspěšné společnosti, která se věnuje ekonomickému poradenství. Mimo své zaměstnání se již léta věnuji spolu se svým otcem záchraně kulturních památek a charitativní činnosti. Pravidelně přispívám dětským domovům a jiným příspěvkovým organizacím. Do voleb vstupuji pod hlavičkou Úsvitu - Národní koalice, s jehož programem se plně ztotožňuji.

Seznam rubrik