Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

V dnešním globalizovaném světě opravdu není možné rozdělit Evropu na tu zlou a hodnou. Ani případný konflikt s relativně vzdálenou Čínou by nemohl být jednostranný. Ekonomiky jsou dnes tak propojené, že zmrazení kontaktů mezi takto významnými hráči by znamenal pohromu na obou stranách. Což paradoxně můžeme vnímat jako výhru a jistou berličku pro udržení míru. Pan Andrle má naprostou pravdu v tom, že EU nemůže být rovnocenným soupeřem Ruska. Zvlášť ne nyní, kdy ji štěpí interní problémy a právě propojenost národních ekonomik na Rusko.

0 0
možnosti
RK

Pan Andrle již poněkolikáté ukázal své odborné znalosti týkající se EU a je jedním z nejlepších kandidátů do Eurovoleb.

0 0
možnosti
JH

J16i22ř19í 38H70o65l27ý

20. 5. 2014 9:08

Jaké pak Rusko, je to jen ubohá vojenská a diktatura, která kouká jen koho obsadit a zašlápnout. A to jak navenek tak i uvnitř země.

2 0
možnosti
EP

Prosím koho obsadili a koho dokonce zašlápli ? Postačí odpověď jen "navenek". Díky.

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 643x
Především jsem pyšný otec tří dětí, které moc miluji, toto považuji za můj největší životní úspěch. Od roku 1998 jsem majitelem úspěšné společnosti, která se věnuje ekonomickému poradenství. Mimo své zaměstnání se již léta věnuji spolu se svým otcem záchraně kulturních památek a charitativní činnosti. Pravidelně přispívám dětským domovům a jiným příspěvkovým organizacím. Do voleb vstupuji pod hlavičkou Úsvitu - Národní koalice, s jehož programem se plně ztotožňuji.

Seznam rubrik