Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Myslím, že Váš názor je trochu odtržen od důležitého aspektu a situace vztahu muslimů a současné křesťanské většiny Evropanů. Za 30 let díky vysoké porodnosti Muslimů, kteří dnes zaplavují Evropu jako mladí v pohlavně nejproduktivnějším věku bude muslimské obyvatelstvo převažovat na vymírajícími Evropany. Nepůjde tedy již o neschopnost jejich integrace, jejich zaměstnatelnosti a stavu kdy systémy nebudou schopny pokrýt sociální řešení jejich potřeb a následné střety.

Stárnoucí Evropské, pracující obyvatelstvo produkující hodnoty ˇumožňující sociální dávky už nebude kvůli věku v dostatečném počtu generovat tyto zdroje. Počet muslimů schopných se fyzicky postavit bezpečnostním-represivním složkám státní moci bude vyšší než síly těchto složek a navíc díky působení multi-kulti požadavkům na inkluzi budou bezpečnostní-represivní složky výrazně naplněny až po velitelská místa muslimy.

V důsledku přijetí práva šaríja budou nevěřící a ženy nuceni otrocky pracovat pro uspokojení alespoň části požadavků muslimů. Evropa se však bude zmítat v bojích a občasnkých střetech díky válkám znepřátelených muslimů šíitského a sunnitského vyznání.

Co říkáte tomuhle scénáři? :-/

0 0
možnosti
MRAM

I tak to může být. Každopádně se asi shodnem, že neřízená migrace je velký problém který nás ať chceme či ne ovlivní (hlavně naše děti a děti našich dětí). Andrle

0 0
možnosti
MP

Dobrý den, pane Andrle, máte ode mě Karmu. Myslím si však, že jste přílišný optimista. Až v roce 2045? Tato situace nastane dle mého názoru mnohem dříve alespoň na západ od našich hranic. Jinak naprostý souhlas! Je třeba se důkladně připravit!

1 0
možnosti

Také to tak vidím. V roce 1945 při, současném politickém trendu, ovládne islám parlamenty a změní naše zákony, které sice nejsou dokonalé, na ty svoje, které jsou zrůdné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 643x
Především jsem pyšný otec tří dětí, které moc miluji, toto považuji za můj největší životní úspěch. Od roku 1998 jsem majitelem úspěšné společnosti, která se věnuje ekonomickému poradenství. Mimo své zaměstnání se již léta věnuji spolu se svým otcem záchraně kulturních památek a charitativní činnosti. Pravidelně přispívám dětským domovům a jiným příspěvkovým organizacím. Do voleb vstupuji pod hlavičkou Úsvitu - Národní koalice, s jehož programem se plně ztotožňuji.

Seznam rubrik