Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cesi jsou mistri v reseni svetovych problemu. Dokonce svetoznami, od Ase az po Velkou nad Velickou. Vy blogere jste dvanactitisiciosmsetdvacatysesty registrovany resitel.

0 0
možnosti
Foto

S Frontexem je potřeba vyběhnout jako s horkým popelem a ne ho posilovat. Tato organizace prohlásila, že hranice EU hlídat nejde, tak ať jdou okopávat ředkvičky a střežení hranice nechají těm, kteří jsou přesvědčeni, že je střežit lze.

2 0
možnosti

To se snadno řekne, jak ale chcete střežit námořní hranici, bez toho, aby jste porušil mezinárodní zákony a námořní právo? Jediná smyslplná možnost, podle mne, je vypovědět smlouvy o poskytování asylu, po přistání je naložit a odvézt zpátky do Turecka, jako bezpečné země a dál poskytovat humanitární podporu tam.

0 0
možnosti

Islámský stát není ve skutečnosti stát, ale ideologie, která se nebezpečně šíří po celém světě. A vymýtit myšlení lidí je něco úplně jiného než vymítit vše živé z nějaké označené oblasti na mapě.

Nevěřím v jednoduchá řešení složitých problémů a jsem na velkém pozoru před těmi, kteří je nabízejí.

0 0
možnosti
Foto

Jen pár maličkostí - lidé začali utíkat ze Sýrie ještě před vznikem Islámského státu. Ta víceméně občanská válka tam trvá už řadu let a není vůbec jisté, před kým utíkají nejvíce.

A k tomu Vámi požadovanému referendu. Vy se opravdu domníváte, že když si cosi odhlasujeme v referendu, tak to budou ti uprchlíci respektovat?

1 0
možnosti

Ne uprchlíci, ale Vláda by měla respektovat to, co si přejí její obyvatelé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 643x
Především jsem pyšný otec tří dětí, které moc miluji, toto považuji za můj největší životní úspěch. Od roku 1998 jsem majitelem úspěšné společnosti, která se věnuje ekonomickému poradenství. Mimo své zaměstnání se již léta věnuji spolu se svým otcem záchraně kulturních památek a charitativní činnosti. Pravidelně přispívám dětským domovům a jiným příspěvkovým organizacím. Do voleb vstupuji pod hlavičkou Úsvitu - Národní koalice, s jehož programem se plně ztotožňuji.

Seznam rubrik